Thursday, March 8, 2012

Produk Terbaru Public Gold!!! Mulakan Pelaburan Emas Anda Sekarang!!!!

Salam semua.....

Post petang2 ni sambil tgu msuk wktu maghrib nih...nk update tentang produk terbaru Public Gold...
Saya letak la gambar ni terus....mudah sket ye...


Ade Gold Bar 500gm & 2 Dinar...
Yang 500gm tu, sesape ade bajet MANTAP, boleh la angkat...
If nak buat sket2, beli yang 2 Dinar tu pun dah cun dah tu...transportation cost pun tidak dikenakan untuk semua produk Dinar ni...

Tengok harga petang ni, dah naik sket harga emas....sape2 yang beli semalam or kelmarin tu, tahniah la...dapat gak beli harga rendah... Untuk yang xde beli & simpan emas, anda masih belum terlambat...
Segera hubungi saya untuk keterangan lanjut ok...

013-3989161 (AZFAR)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PANDUAN MENJADI DEALER PUBLIC GOLD BERSAMA SAYA, ARINA AZFAR ABD LATIF

1. Sediakan modal sebanyak RM20,000

2. SMS kepada saya, “Nama Penuh, I/C, Handphone Num, Email & Acc Num (Maybank / Public Bank)”

3. Lepas tu, sy akan reply semula dan akan minta dari anda “Jenis & Kuantiti” emas yang dikehendaki

4. Saya akan membuat pesanan anda

5. Selepas itu, dalam masa 1 hari, pihak Public Gold akan hantar Purchase Order kepada anda melalui e-mail anda

6. Download attachment di email tu, itu adalah purchase order anda

7. Buat bayaran kepada pihak Public Gold, butiran nombor akaun Public Gold ada tertera di dalam Purchase Order tu

8. Selepas bayaran dibuat, faks / email bukti pembayaran kepada 03-5634 1916 / payment@publicgold.com.my dan pastikan bukti pembayaran itu disimpan untuk proses collection nanti

9. Sebelum buat collection di branch, call branch yang berkenaan dan pastikan stok anda dah boleh diambil

10. Bawa bukti pembayaran yang asal dan Purchase Order anda untuk collection. Staff di branch akan uruskan proses seterusnya untuk anda

Hubungi saya, Azfar 013-3989161 untuk saya bantu

Sebarang masalah dan pertanyaan sila email @ SMS @ call saya


JUMPA ANDA DALAM PERNIAGAAN EMAS BERSAMA SAYA...

ARINA AZFAR 013-3989161